marți, 19 octombrie 2010

Horoscopul zilei-19.10.2010

BERBEC - Vestea care ajunge azi la urechile tale are efecte benefice pe termen lung si te ajuta sa iti recapeti optimismul si speranta in mai bine. Datorita informatiilor primite, ai curaj sa privesti spre viitor cu entuziasm si cu un alt tonus, pentru ca te apropii de un eveniment deosebit menit sa aduca fericirea in calea ta. Deja intrezaresti soarele la orizont iar atitudinea aceasta pozitiva si tonica te ajuta sa ajungi si mai repede la visul cel mare. Nu te lasa!

TAUR - Scapi de o datorie care te apasa pe suflet ca o mare povara. Nici tu nu stii de unde apare miracolul, dar parca nu mai esti la fel de apasat de grijile financiare ca ieri. Daca reusesti sa mai achiti din obligatiile lunare, lista va scadea vizibil si incetul cu incetul reusesti sa aduci la zi situatia financiara a familiei. Exista o plata mare care se cere achitata acum si daca ai face acest efort ca sa scapi de ea cat mai repede, presiunea va scadea dintr-o data.

GEMENI - Nu trebuie sa privesti la reprezentantul generatiei opuse ca spre un inamic, pentru ca nu te critica doar de dragul disputei, ci are o alta viziune asupra evenimentelor. Tu ai o atitudine deschisa, te bazezi pe teorie si informatii, pe cand celalalt are mai multa experienta si tot ce-ti spune vine din propriile fapte de pana acum. Daca ati forma o echipa, fiecare ar interveni la succesul final cu resursele pe care le detine, fara sa se mai puna problema competitiei, ci a cooperarii.

RAC -  Ai asteptat alte rezultate de la actiunea in plina desfasurare, dar incep sa apara deja primele semne care nu te satisfac catusi de putin. Altceva ai dorit de la aceasta poveste si e normal sa aluneci de sus, de la inaltimea viselor tale. E posibil sa ti se ofere altceva in schimb, dar fiind fixat pe scopul tau cel mare, nu accepti solutii de compromis, nici macar daca ar merita atentie. Refuzi inlocuitorii, pentru ca tu vrei un singur lucru, dar pe care iata, nu-l poti primi acum.

LEU -  Se da o lupta intre capeteniile de osti si cum si tu esti o persoana puternica, nu te lasi pana nu-ti exprimi punctul de vedere cu autoritate. Consideri ca ai dreptate, ca ai ceva de spus, ca meriti o pozitie de frunte in acest razboi de forte, si argumentele pe care le pui in joc atrag atentia. Ai un rival la fel de bun si la fel de puternic, dar ca in orice competitie, doar unul singur va avea castig de cauza. De data aceasta va invinge experienta, mai presus de taria de caracter sau indrazneala.

FECIOARA - Muncesti mult pe acasa, pentru ca ai o lista intreaga de sarcini domestice pe care le-ai tot amanat dar deja au devenit prea multe ca sa le mai poti lasa deoparte. Nu ai mai facut curatenie de cateva zile, rufele nespalate s-au adunat in vraf, deci oricat de obosit ai veni de la serviciu, trebuie sa-ti faci timp si pentru aceste obligatii. Nu incerca sa le indeplinesti singur pe toate, ci ii poti mobiliza si pe ceilalti membri ai familiei in ceva din ceea ce pot face.

BALANTA -  Desi tu esti plin de avant si gata sa incepi o actiune noua, ai in jurul tau un anturaj total neprielnic initiativei tale. Tu povestesti cu incredere ceea ce vrei sa faci, dar colegii sau familia au dubii ca drumul pe care vrei sa pornesti are totusi o finalitate conform viselor tale. Nu conteaza suspiciunile sau temerile celor din jur atat timp cat tu esti motivat si te consideri capabil sa ajungi la scopul cel mare, deci nu te lasa influentat.

SCORPION -  Pui punct aici unei activitati de lunga durata si extragi concluzia finala. Te grabesti, pentru ca deja s-a nascut un alt plan in mintea ta si vrei sa te debarasezi de vechile obligatii pentru a te putea concentra spre noua directie. Totusi, orice final de drum necesita o perioada de sedimentare a rezultatelor atinse, ca sa iti dai seama daca mai e ceva de facut. Daca zoresti finalul, ca in telenovele, poti scapa din vedere ultimele detalii care te-ar putea intoarce candva din drum sa te ocupi mai bine de ele.

SAGETATOR -  Nu-ti convin pauzele lungi si dese si nici piedicile aparute din senin in planurile tale, pentru ca atunci cand te grabesti, numai de astfel de opriri nu ai tu nevoie. Cand esti implicat serios intr-o activitate importanta, nu suporti sa fii tinut pe loc de nimic, ca atare obstacolul care apare pe nepusa masa are un efect dezastruos. Daca vezi ca totul sta pe loc, aproape ca-ti pierzi interesul pentru ceea ce ai pornit, pentru ca tu vrei rezultate imediate. Rabdare zero!

CAPRICORN -  Faci parte dintr-un colectiv dezbinat, in care fiecare lucreaza in legea lui, fara a exista o comunicare eficienta. Trebuie sa intervii tu intre membrii acestui grup ca sa faci pace intre ei si sa gasesti puntea de legatura care va poate readuce inapoi la armonia de altadata. Fiecare pune accent pe altceva in aceasta colaborare, dar tu esti cel care vei pune in acelasi spatiu si ideile bune, si emotiile sincere, si faptele concrete ca sa iasa un proiect care sa va multumeasca pe toti.

VARSATOR -  Esti in fata unui nou inceput care te emotioneaza la maximum. Ai trac, ca un actor inaintea unei premiere, pentru ca nu stii foarte bine spre ce te indrepti. E ca o aruncare in neant, fara sa ai detalii suficiente despre telul propus, dar preferi sa te lasi un pic la voia intamplarii. O analiza prea atenta scade din pasiunea cu care pornesti la drum pentru ca ratiunea te face sa vezi defectele sau riscurile. In unele situatii instinctul trebuie sa fie cel care te conduce in aventura!

PESTI - Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine atunci cand faci un pas in fata si iti exprimi punctul de vedere, chiar daca o faci intr-o forma mai agresiva decat de obicei. Se gasesc in jurul tau o multime de carcotasi si critici de ocazie gata sa desfiinteze demersul tau teoretic. Nu trebuie sa renunti la parerile tale, pentru ca, influentabil cum esti adeseori, esti capabil sa treci pe plan secund principiile personale ca sa preiei, supus, ideile altora. Mentine-ti pozitia pana la capat, in ciuda oponentilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu