joi, 21 octombrie 2010

Andi Moisescu a facut varicela.


„Dacă mai avea cineva vreo îndoială că, deşi am 38 de ani, încă sunt copil, am produs dovada: am făcut varicelă”, a mărturisit amuzat Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo Tv, difuzată de Pro Tv în fiecare duminică de la 13:05.
Tocmai pentru că emisiunea nu poate intra în concediu medical, echipa din spatele ei a pregătit o ediţie de carantină, ce nu va fi transmisă din platoul cu care fanii au fost obişnuiţi, ci dintr-un loc în care Andi va fi complet izolat. Cum ştie vedeta Pro Tv să facă haz de necaz şi ce ghiduşie pune la cale, telespectatorii Pro Tv vor putea afla urmărind ediţia din 24 octombrie a emisiunii Apropo Tv.
În aceeaşi ediţie, cele mai accesate filmuleţe româneşti de pe youtube.com se vor bucura de atenţia cuvenită. Dacă telespectatorii mai aveau vreun dubiu, mare e grădina Domnului şi, de când cu Internetul, mai rar cei care nu-i sar gardul. De diversitate n-are cine să se plângă, cei deveniţi vedete cât ai zice youtube reuşesc să cucerească indubitabil prin felul de-a fi de-a dreptul inedit. În timp ce unii au numai şi numai răspunsuri, alţii îşi pun noi întrebări existenţiale, precum Ori suntem golani, ori nu mai suntem?.
Graţie celebrului site de video sharing, un tânăr prins la graniţă cu tigările printre mere demonstrează că până şi traficanţii pot bate recordul în materie de sinceritate, iar un domn respectabil dă semne că o furtună iscată noaptea l-a turmentat într-atât, încât cu greu îşi mai găseşte cuvintele să descrie tot tumultul îndurat. Marius Florea Vizante face în Apropo Tv din 24 octombrie “recenzia” celor mai accesate filmuleţe româneşti de pe youtube.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu